Nyhed

Madonna burde arresteres, mener republikansk toppolitiker

I en anti-Trump-tale i lørdags sagde Madonna, at hun har overvejet at sprænge Det Hvide Hus i luften. Dette har nu fået en republikaners blod i kog.

Siden Donald Trump i november blev valgt som den 45. præsident af USA, har folk vist deres utilfredshed med valget. Ikke mindst musikere har delt deres mening om, hvad de mener om den kontroversielle forretningsmand efter indsættelsesceremonien i fredags. Senest er det Madonna, der har skabt ramaskrig i forbindelse med en tale ved Women’s March i den amerikanske hovedstad Washington i weekenden.

Ligesom mange andre kendte ansigter før hende gav Madonna udtryk for, hvad hun mener om den tidligere reality-stjerne: ”Jeg er rasende. Ja, jeg er oprørt. Ja, jeg har tænkt meget over at sprænge Det Hvide Hus i luften. Men jeg ved, at det ikke ville ændre noget som helst.” Hun tilføjede dog efterfølgende: ”Vi må elske hinanden eller dø. Jeg vælger at elske. Er I med mig?”

Denne udtalelse har fået den tidligere talsmand for Republikanerne i Repræsentanternes Hus og nuværende republikanske topstrateg, Newt Gingrich, til at beskylde Madonna for "venstrefløjs-fascisme". Han har følgende at sige til FOX News: ”Jeg tror, at vi er nødt til at forberede os på at beskytte os selv. Sandheden er, at hun burde arresteres.”


Om Madonna vil gøre alvor af sine trusler, må vi vente med at finde ud af. Indtil da kan du se videoen til sangen ”Burning Up” fra Madonnas debutalbum fra 1983:

 


ANNONCE