Nyhed

Queens Of The Stone Age kalder Donald Trump ”en brækfremkaldende, fascistisk klovnepenis”

Rockstjernerne fra Californien er de næste i rækken til at ytre deres holdning om USA’s 45. præsident.

Queens Of The Stone Age, der har lovet at udgive et nyt album i 2017, har grebet til tasterne og skrevet følgende om den amerikanske præsident Donald Trump: 

”Denne mand er en overfladisk, uduelig, multi-bankeroterklærende, narcissistisk, snæversynet, ude af trit, objektiverende, brækfremkaldende, fascistisk klovnepenis.”

Det fremgår af deres Instagram-profil:



Det er især den nye lov om i fire måneder at forbyde immigranter og flygtninge fra syv mellemøstlige og afrikanske lande at komme på amerikansk grund, der har fået bandets blod i kog. Loven er, ifølge Trump, et forsøg på at stoppe terrorister fra at komme ind i landet.

Det amerikanske rockband er langt fra de første til at vise deres utilfredshed om Trump. I sidste uge udtalte den republikanske toppolitiker Newt Gingrich, at Madonna burde arresteres, efter hun under en kvindedemonstration i Washington D.C. sagde, at hun har overvejet at sprænge Det Hvide Hus i luften.

Flere andre stjerner inden for musikverdenen har givet udtryk for, hvad de mener om præsidenten, heriblandt Grimes, Sia, John Legend og Rihanna, hvor sidstnævnte har kaldt ham ”et umoralsk svin.”


Ingen republikanske politikere har umiddelbart kommenteret bandets kontroversielle udtalelse endnu. Imens du venter på, at deres syvende album udkommer senere i år, kan du høre monsterhittet ”No One Knows” fra dem herunder.

ANNONCE