x

Hør Depeche Modes nye single – en opvarmning til albummet “Spirit”

Hør Depeche Modes nye single – en opvarmning til albummet “Spirit”

I onsdags offentliggjorde Depeche Mode, at der var et nyt nummer på trapperne. Dette er nu blevet en realitet med det fem minutter lange “Where’s the Revolution,” der kan høres i bunden af nyheden. Lyden er ikke til at tage fejl af – det lyder utvivlsomt af Depeche Mode. Den elektroniske rock kombineres med lyden af synths og bakkes op af Dave Gahans oprørsopfordrende tekst.

“You've been kept down, You've been pushed ‘round,” sætter rammerne for resten af nummeret og leder senere videre til omkvædet “Where's the revolution? / Come on, people / You're letting me down.” Dave Gahan vil have en modreaktion!

Elektropop/rock-veteranerne annoncerede i oktober en verdensturné og deres 14. studiealbum, ”Spirit”, ved et pressemøde i Milano, som GAFFA havde fornøjelsen af at overvære. Efterfølgende fik vi et stort interview med sanger Dave Gahan. Læs interview: David Bowie var blodåren, der bandt os sammen.

"Spirit" udkommer 17. marts og er produceret af en ny mand i Depeche Mode-sammenhæng, James Ford (stiftende medlem af Simian Mobile Disco og producer for blandt andre Arctic Monkeys og The Last Shadow Puppets, red.) og indspillet i Santa Barbara, Californien og New York.

Depeche Mode følger albummet op med en turné, der blandt andet bringer dem til Parken 31. maj. Der er stadig ledige billetter til koncerten.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA