x

Distortion annoncerer festivalformatet og første navn for 2017

Distortion annoncerer festivalformatet og første navn for 2017

Den berømte og berygtede urbane københavnske festival ”Distortion” vender tilbage til sommer. Gadefestivalen vil i store træk forløbe som i de andre år, og publikum vil derfor igen både blive præsenteret med gadefest på Nørre- og Vesterbro samt festivalformatet på Distortion Ø på Refshaleøen. Dog vil der, ifølge arrangørerne, forekomme nogle nye tiltag i år, der skal binde gadefesterne og Distortion Ø mere sammen, dels med muligheden for at købe et distortion week-abonnement, som giver adgang til alle arrangementer under Distortion, og der vil blive lanceret nye ”street party areas” for alle, der vælger at købe gadearmbåndene.

Distortions direktør, Thomas Fleurquin, udtaler sig desuden om visionerne for årets program: ”De sidste år har afslutningsfesten på Distortion Ø etableret sig for de mere kvalitetsbevidste musikelskere, med 35-40% udenlandsk publikum, mens Distortions Gadefesterne er mere lokal hyldest til ”sound-system” kultur, med et gratis og 100% ukurateret program. Derfor vil vi give de samme fordele til alle Distortions armbåndskøbere, så vores publikum får øjnene op for, at Gadefesterne kun er en procentdel af den fulde Distortion-oplevelse".

Der er altså dømt mere interaktion mellem festivalens events, ifølge arrangørerne selv. Nu er spørgsmålet blot, om de københavnske deltagere vil tage muligheden til sig. Annoncering af musikerne til Distortion begynder i slutningen af denne måned, så man må væbne sig med tålmodighed. Dog har arrangørerne løftet sløret for det allerførste navn, nemlig Mike Skinner, som spiller onsdag aften på Rust til Distortion Club.

 

Billetpriserne kan købes her, og priserne er som følger:

Distortion Week-billet 650 kr

Distortion Ø 450 kr

Gadearmbånd 100 kr

Distortion Week-billet + camping 850 kr

 

 

Derudover kommer programmet til at se således ud:

Dag #1 Onsdag: Street Party Nørrebro,  kl 16-22 + Distortion Club

Dag #2 Torsdag: Street Party Vesterbro, kl 16-22 + Distortion Club

Dag #3 Fredag: Distortion Ø festival, Refshalen, kl 16-02 + Distortion Club

Dag #4 Lørdag: Distortion Ø festival, Refshaleøen, “Final Party”, kl 18-06

Dag #5 Søndag: Hygge, kl 12-20

 

Derudover vil Distortion præsentere et samarbejde med diverse natklubber til en fortsættelse af festen efter kl. 22:00.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA