x

Caufield klar til at erobre Tyskland

Caufield klar til at erobre Tyskland

”I Love The Future!” er titlen på danske Caufields debutalbum, der herhjemme blev sendt på gaden tilbage i marts, og som fredag den 23. november udkommer i Tyskland. Det lille distributionsselskab Alive står bag udgivelsen, mens managementbureauet Devilduck varetager promotion-arbejdet i det tyske.

Alt sammen følger i kølvandet på et lidt turbulent år, hvor Caufields danske pladeselskab Cph-Sound lukkede og slukkede til trods for, at Caufield i kraft af særligt singlen ”Shame” høstede pæne portioner airplay på P3 og dr.dk’s netradio. Mens ”I Love The Future!” var i den fysiske handel i et par måneder, kan albummet nu udelukkende købes via diverse hjemmesider.

”Shame” fungerer også som single i Tyskland, hvor Caufield allerede så småt kan glæde sig over positive anmeldelser og et vist radio-airplay. Meget belejligt bakker bandet udgivelsen op af en mindre Tysklands-turné i foråret, hvor Caufield også så småt går i krig med opfølgeren til debutalbummet.

Inden da kan bandet fanges herhjemme, hvor det fredag den 16. november spiller på Månen i Haderslev og lørdag den 8. december gæster Fermaten i Herning.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA