x

Se ny video fra MØ og Cashmere Cat – med blandt andre MØs mor

Se ny video fra MØ og Cashmere Cat – med blandt andre MØs mor

Vores danske MØ (billedet) er gået sammen med den norske dj Cashmere Cat, med fødenavnet Magnus Høiberg, i en ny video.

Videoen er baseret på venskabet mellem den danske sangerinde og den norske dj og er udformet som en lille historie om netop deres venskab.

Videoen lægger ud med at fortælle os lidt om Magnus og hans liv. Man ser blandt andet hans forældre, og hvem han bor hos, når han er i LA. Midt i videoen kører fokus over på MØ (hendes fødenavn er Karen). Vi får også lov at se hendes mor og endda nogle gamle billeder af MØ som barn, og hvor hun gik i skole.

Den sidste del af videoen fortæller lidt om oprindelsen for tracket, som er skabt af Cashmere Cat. 

Deltagende på tracket er også britiske dj og producer Sophie (som faktisk er en fyr ved navn Samuel Long). Sophie har en meget alternativ tilgang til popmusik, og hans musik er ofte beskrevet som "hyperkinetisk" med elektronisk lyd og skingre vokaler. Han har blandt andet produceret musik for Madonna og Charli XCX, som MØ også har samarbejdet med på nummeret "Pull Up."

Sangen til videoen er skabt, da Magnus ikke kunne finde den pige, som han havde mødt backstage til Coachella-festivalen i Californien og gik alene hjem til hotellet for at se, om han kunne finde hende gennem de sociale medier. Det kunne han ikke, og i stedet for skrev han så nummeret ”9 (After Cochella)”.

MØ og Cashmere Cat mødtes på Coachella sidste år og har været venner siden da.

Tracket og videoen kan du se lige her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA