Fribytterdrømme tager igen på turné til efteråret

Fribytterdrømme tager igen på turné til efteråret

Fribytterdrømme har netop afsluttet deres forårsturné, som toppede med en udsolgt koncert på Loppen i København, men de er ikke klar til at vige fra de danske scener. I dag meddeler bandet, at de tager på efterårsturné med start den 6. oktober i Odense.

På deres efterårstour drager Fribytterdrømme forbi hele 12 forskellige spillesteder i Danmark, hvor de præsenterer sangene fra det nye album ”Superego” som udkom for lige knap en måned siden, den 7. april 2017. Det er bandets hidtil største turné, og den slutter på Store Vega i København med en koncert den 11. november.

Forsager Lau I.V. Pedersen fortæller selv om den kommende turné: – Vi har altid troet på eget materiale, men det er et gevaldigt skulderklap at få lov til at spille en tour som denne. Der er spillesteder og byer på programmet, som vi aldrig har spillet før og gode gamle kendinge, hvor vi kender vores publikum. Og så bliver det for vildt på Train og Store Vega! Lige nu bliver det ikke større, men vi tillader os at drømme videre.

Den nye tour har fået navnet ”Søg Det Højeste” og mon ikke det relaterer til bandets iver for at komme af sted på turné igen?

Hør førstesinglen ”Verden Ender For Dine Fødder,” som strøg direkte i rotation på P6 Beat, da den udkom.

 

Se den fulde tourplan under videoen.

 

 

 

Søg Det Højeste Tour efteråret 2017:

06/10: Posten, Odense

07/10: Templet, Lyngby

13/10: Studenterhuset, Aalborg

14/10: Pavillonen, Grenå

20/10: Gimle, Roskilde

21/10: Tapperiet, Køge

27/10: Kulisselageret, Horsens

28/10: Walthers, Skanderborg

03/11: Turbinen, Randers

04/11: Train, Aarhus

11/11: Store Vega, København

 

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA