Beef i rock-land: Ryan Adams vs. Alt-J vs. Benjamin Booker

Beef i rock-land: Ryan Adams vs. Alt-J vs. Benjamin Booker

Da Ryan Adams forleden spillede på den portugisiske NOS Alive festival, langede han ud efter kollegaerne i Alt-J. Før han spillede Shakedown On 9th Street sammenlignede han i en kort kommetar til publikum Alt-J, der havde spillet på festivalen tidligere på dagen, med et myggestik: ”Hvis I ignorerer dem, forsvinder de af sig selv,” hvorefter han tilføjede: ”Nej, nej jeg laver sjov. Jeg elsker Nickelodeon, det er en fed kanal.” 

Adams undskyldte desuden i løbet af sin koncert overfor det portugisiske publikum, at den amerikanske præsident var en ”fucking moron”.

Alt-J har ikke kommenteret sagen, men nu har Benjamin Booker, der er også er på NOS Alive-plakaten blandet sig i sagen. Den amerikanske sanger skrev et yderst harmt Facebook-opslag efter Adams’ kommentar. Opslaget er siden blevet slettet, men startede med ordene: ”Jeg bliver sjældent sur på andre bands, men når man ser nogen svine et andet band til, der endda spiller på den samme festival (Alt-J), et band der i øvrigt er mere originalt, end du nogensinde bliver…”

Opslaget, der nu er slettet, sluttede med ordene, der her bringes uoversat: ”FUCK. RYAN. ADAMS. If you see me playing a festival with you…ooo. This motherfucker better hope I don’t see him out there.”

Siden er opslaget blevet erstattet af et mere fattet et af slagsen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA