Nyhed

Alt-J giver koncert i Danmark

GAFFA.dk – alt om musik

Den britiske indierocktrio spiller i K.B. Hallen 5. november

Den britiske indierocktrio Alt-J har netop udgivet deres længeventede fjerde album The Dream, deres første i fem år, og tager i den forbindelse på tour, som bringer dem forbi København, hvor de besøger K.B. Hallen lørdag 5. november.

Albummet The Dream er indspillet under pandemien og kredser om alt fra mord og kærlighed til hævn, kryptovaluta, håb og tab.

“Vi følte, at på dette tidspunkt i vores karriere, efter så lang en pause, var vi nødt til at komme stærkt tilbage," siger gruppens trommeslager Thom Sonny Green i en pressemeddelelse.

GAFFAs anmelder Finn P. Madsen er begejstret og har netop tildelt albummet hele fem stjerner. Han skriver blandt andet:

”Blottet for udenoms handlinger og ustrukturerede melodiforløb lyder Alt-J, som om de er genfødte på The Dream. De alternative popudladninger krydset med de meditative og pastorale beats får trioen til at lyde som en drøm. Britisk rocks mest komplekse band har aldrig været mere nærværende.” Læs hele anmeldelsen her.

Det britiske band udgav i 2012 deres debutplade An Awesome Wave, der modtog den prestigefyldte Mercury Prize, og to år senere kom den Grammy-nominerede This Is All Yours. På debutpladen finder man hittet ”Breezeblocks”, der har over 500 millioner afspilninger på Spotify.

Billetsalget starter fredag den 18. februar klokken 10 via Billetlugen.dk / Allthingslive.dk


Varm op med "The Actor" fra det nye album:

 


ANNONCE