x

Tysk stjerne-dj remixer dansk indie-folk-band


Den tyske stjerne-dj Alle Farben har kastet sin kærlighed på den danske indie-folk-gruppe In Lonely Majesty og deres hit "Sing in the Dark", som han netop har remixet. Hør remixet og se den tilhørende "lyric video"-ovenfor – og se originalen nedenfor.

Originaludgaven af "Sing in the Dark" fangede folks opmærksomhed internationalt, da den tidligere på året var med i en international Pepsi-reklame, og den har toppet både den egyptiske og danske iTunes-hitliste. Nummeret har nu mere end en halv million afspilninger på Spotify.

Den tyske dj og producer Alle Farben vandt i april den prestigefyldte ECHO Award, det tyske svar på Grammy (i kategorien Dance National) for sit seneste album ”Music is My Best Friend”. Alle Farben er i øjeblikket et af Tysklands største navne og er kendt for sine talrige mixtapes i techno- og housegenrerne. Hans største hit, "Please Tell Rosie", er i skrivende stund blevet spillet mere end 53 millioner gange på Spotify.

In Lonely Majesty udtaler: ”Selvom der kan synes langt fra indie-folk til techno-house, er vi alle fire vilde med Alle Farbens lyd. Han har givet nummeret et nyt liv, der leder tankerne hen mod varme sommeraftener”.

In Lonely Majesty består af Lasse Helboe (forsanger, guitar), Anders Rønne (trommer, kor), Andreas Ohn (bas, kor) og Jeppe Vejs (guitar, banjo, kor).

Tidligere på året var In Lonely Majesty på turné i Egypten, og du kan læse deres turnébag og se de stemningsfulde billeder fra turen lige her.

Hør origanalversionen af "Sing in the Dark" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA