Nyhed

Rapveteranen Kidd Creole sigtet for drab

GAFFA.dk – alt om musik

Rapveteranen Kidd Creole (stående nummer to fra venstre på billedet), der var medlem af den banebrydende hiphop-gruppe Grandmaster Flash & The Furious Five, er blevet sigtet for drab på en hjemløs mand i New York, skriver New York Daily News.

57-årige Kidd Creole, med det borgerlige navn Nathaniel Glover, er sigtet for at have stukket den hjemløse, 55-årige mand adskillige gange i overkroppen med kniv i området omkring East 44 Street og 3 Avenue. Ifølge New York Daily News kom den hjemløse, der var beruset, op at skændes med Glover, der arbejder som sikkerhedsvagt og handyman i nærheden. Glover blev anholdt til dels på baggrund af videoer fra overvågningskameraer.

Kidd Creole var med til at danne Grandmaster Flash & The Furious Five i 1976. De kendes især for det socialrealistiske 1982-hit "The Message", et af de første store hiphop-hits, og i 1987 blev de som det første hiphop-navn optaget i Rock and Roll Hall of Fame. Året efter gik de i opløsning, og dj Grandmaster Flash fortsatte på egen hånd. Rapper Keef Cowboy døde i 1989, og de fire tilbageværende rappere har i de senere år fundet sammen under navnet Furious Five. De er programsat til at give koncert i Dell Music Center i Philadelphia 20. august, men om koncerten bliver gennemført, er pt. uvist.


Hør "The Message":

ANNONCE