Nyhed

Marilyn Manson: "Justin Bieber er en bunke lort"

GAFFA.dk – alt om musik

Midt i den store diva-krig mellem Taylor Swift og Katy Perry er der lagt op til endnu en kendis-fejde.

Justin Bieber er kendt for at lave sit eget tøj og har blandt andet samarbejdet med H&M og Champion. Sidste sommer lavede Bieber en trøje med Marilyn Mansons ansigt på den ene side og teksten “Bigger Than Satan – Bieber” på den anden. Ifølge Justin Bieber har han fået lov af Manson til at lave trøjerne, men i et interview med Consequence of Sound siger Marilyn, at det ikke er helt rigtigt.

Manson siger, at Bieber allerede havde trøjen på, da de to mødtes for at snakke om tøjet. Han siger også, at Justin sagde “Jeg har gjort dig relevant igen”.


“Han var en bunke lort, når han var så arrogant, at han kunne sige sådan noget, samtidig med at han rørte mig, mens han talte til mig, så jeg sagde til ham, at han skulle falde lidt ned, og at han var en lille lort,” siger Manson grinende. Marilyn siger også, at han fik hele overskuddet af tøjsalget, fordi Bieber og hans folk godt vidste, at det, de havde gjort var forkert.

Se billeder af trøjen lige her

Marilyn Manson udsender 6. oktober sit tiende studiealbum, "Heaven Upside Down" og giver 15. november en udsolgt koncert på Kulturværftet i Helsingør.


ANNONCE