Nu er bandet tiltalt for kidnapning og voldtægt

Nu er bandet tiltalt for kidnapning og voldtægt

De sidste to medlemmer af det polske metalband Decapitated var i retten fredag den 20. oktober og blev tiltalt for kidnapning og voldtægt af en kvinde efter deres koncert i Spokane, Washington. Samtlige bandmedlemmer er nu blevet tiltalt for kidnapning og voldtægt.

Med hjælp fra en polsk oversætter er forsanger Rafal Piotrowski og bassist Hubert Wiecek begge blevet tiltalt for kidnapning og voldtægt. Det skriver The Spokesman Review.

De to andre bandmedlemmer, guitarist Waclaw Kieltyka og trommeslager Michal Lysejko, blev stillet for retten den 13. oktober og blev ved den lejlighed også begge tiltalt for kidnapning og voldtægt.

LÆS OGSÅ: Marilyn Manson-bassist beskyldt for voldtægt

Alle fire medlemmer har fået stillet en kaution på 100.000 dollars. Jeffry Finer, som er forsanger Rafal Piotrowskis advokat, siger til The Spokesman Review, at medlemmerne vil betale beløbet, men at de i øjeblikket afventer nogle vigtige dokumenter fra Polen.

Voldtog kvinde i bandets tourbus

Ifølge de offentliggjorte retsdokumenter, som The Spokesman Review har læst, var offeret til koncerten sammen med en veninde den 13. august i Spokane, Washington. De blev inviteret til drinks ombord på bandets tourbus, hvor trommeslager Michal Lysejko uinviteret begyndte at befamle offerets bryster. De to veninder blev hurtigt enige om at forlade bussen, efter at have lånt toilettet. Det fremgår herefter i retsdokumenterne, at de fire bandmedlemmer fulgte efter kvinden ud på toilettet og voldtog hende på skift.

Kvinderne kom væk fra bussen hver for sig, og offeret beskrev sin krop som ødelagt, efter hun blev båret ud af bandmedlemmet Waclaw Kieltyka. En politibetjent fandt hende cirka tre kilometer fra koncertlokalet og bragte hende til det nærmeste hospital for at blive undersøgt for seksuel krænkelse. Ifølge retsdokumenterne havde kvinden tydelige mærker på sine overarme, hvilket stemmer overens med det omtalte overgreb.

LÆS OGSÅ: Fans reagerer på befamling under koncert


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA