Ny midtlivsvise fra turnéaktuelle Søren Huss

Ny midtlivsvise fra turnéaktuelle Søren Huss

Efter fem års tavshed på albumfronten udgiver Søren Huss nu sit tredje soloalbum. Midtlivsvisen, som det så fint hedder, udkommer 17. november i år.

Den danske sanger og sangskriver Søren Huss er topaktuel. Som hyppig anledning til tårer i tv-programmet ”Toppen af Poppen” har han på rørende og insisterende vis fortolket andre kunstneres sange. Og selvom Saybia-sangeren har været bredt eksponeret og engageret i mange projekter, har han faktisk kun udgivet to fuldlængde solostudiealbum i løbet af sin karriere. Det seneste, Oppefra og ned, udkom for hele fem år siden og fik fem flotte stjerner af GAFFAs anmelder

LÆS OGSÅ: ”Søren Huss udløser tårer endnu en gang” 

Forventningerne til det kommende album, Midtlivsvisen, er derfor skyhøje. Pladen er indspillet henholdsvis på Juelsberg Godset i Nyborg og på Vesterbro, og sangene kredser om det tidspunkt midt i livet, hvor ungdomsfesten for alvor er forbi.

Om pladen siger Søren Huss selv:

"Jeg er meget glad og stolt og mener helt oprigtigt ikke, at jeg har lydt så godt før på plade som nu. Sammen med Producerne Mahler og Bir, aka Christoffer Møller og Lars Skærbæk, har jeg forsøgt at ramme den intimitet i udtrykket og musikken, som jeg har oplevet de sidste fem år, når jeg har været alene på scenen rundt om i landet. Jeg tænker om pladen, at det er en søndagsplade. Til dagen derpå. Dagen efter ungdommen. En plade fra, til og om et voksent menneske”.

Søren Huss har selv delt en lydbid fra Midtlivsvisen, og du kan få en lille bid af albummet her:

Trackliste:

Et forbehold eller to
Achilles
Et helt almindeligt liv
Ingen appel
Frygtløse nætter
Undertiden
Opvasken
Af sti af sted
Mig og mine tanker
Guldbryllup

Søren Huss indleder en Danmarksturné i aften i hjembyen Nyborg og fortsætter landet rundt til og med Herning 10. november. En del af koncerterne er udsolgt.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA