Nyhed

Mads Langer bryder ud af komfortzonen

GAFFA.dk - Alt om musik

Den prisvindende sanger og sangskriver, Mads Langer, udgiver nyt materiale. Hans nye ep udforsker både det forelskede, melankolske og politiske, og sangene udkommer fredag den 10. november 2017.

Han er manden bag internationale hits som ”Fact-Fiction”, ”You’re Not Alone”, "Heartquake”, ”Elephant” og ”Tunnel Vision”. Han har udgivet fem album, spillet over 400 koncerter i ind- og udland de seneste fire år og vundet otte GAFFA Awards, en DMA, en Carl Prisen og en Zulu Award. Mads Langer er i topform – og efter halvandet års ventetid siden det seneste album Reckless Twin, der strøg ind på albumhitlisternes førsteplads, er han nu klar med nye sange: Ep’en All the Time, Sometimes.

Om ep’en fortæller Langer selv:


– Jeg tror meget på, at nysgerrighed skal være den drivende kraft i et liv som skabende kunstner. Jeg gør meget ud af at konstant udfordre min komfortzone og åbne døre til rum, jeg ikke kender, for at udvikle mig.

LÆS OGSÅ: Katinka hylder mangfoldigheden i ny julesang - og video

Mads Langer har opholdt sig i London i løbet af sangskrivnings- og indspilningsprocessen, og det skinner igennem som en mere urban tone på ep’en. Det er dog stadig sangerens på én gang bundsolide og alsidige sangskrivning med vedkommende historier og musikalsk nysgerrighed, der er drivkraften bag.


Fra LA til sofahygge

På ep’en afsøger Langer nye områder i sin sangskrivning. Tekstmæssigt er lyrikken mere direkte og bevæger sig lige fra LA til det nære og længselsfulde, fra natklubben til dagen derpå, og præsenterer både en løftet pegefinger mod sociale medier, ligesom sangen ”Dream Assassin” er en politisk opsang om at tage fremtiden i egne hænder.

Sidstnævnte er produceret af Miquel-produceren Alex Nice, og her støttes Langer af et stort drengekor.


Mads Langer kan opleves live ved Danish Music Awards den 11. november, og mon ikke der fremføres en ny sang i dén anledning?

Langers nyeste single, ”Unusual”, har fået masser af spilletid på danske radiokanaler og er blevet flittigt streamet. Varm op med "Unusual", indtil de nye sange fra All the Time, Sometimes frigives på fredag:


ANNONCE