Marilyn Manson tilbage til Danmark

Marilyn Manson tilbage til Danmark

Den karakteristiske chokrocker har knap forladt Helsingør, inden han nu offentliggør endnu en dansk koncert. Marilyn Manson skal nemlig spille i Scandinavian Congress Center i Aarhus den 4. juni 2018.

Marilyn Manson er en af de mest gådefulde personligheder i musikbranchen og har ikke mistet noget af sin kreativitet, karisma eller chokpotentiale, siden han startede sin karriere i midten af 90'erne. Sidste år, da man troede, at der blev stille omkring ham, udgav han pludselig et nyt nummer "Say10" sammen med en vild video.

Oprindeligt skulle albummet udgives med samme titel og i samme år, men Manson havde brug for lidt mere tid. Det nye album Heaven Upside Down udkom i stedet i oktober i år, og fik fire stjerner af GAFFAs anmelder, der skrev, at ”Marilyn Mansons vokal og vokale stil, tekst- og lydunivers er i den grad intakt.”

Artiklen fortsætter under videoen.

I GAFFAs novembernummer bragte vi et stort interview med Marilyn Manson, hvor vores skribent Espen Strunk blandt andet stillede ham følgende spørgsmål:

Antichrist Superstar fyldte tyve sidste år, og nu udgiver du så en ny plade, som i visse henseender bringer mindelser om dit gamle mesterværk. Hvordan, tænker du, har din kunstneriske dagsorden – dine motiver – udviklet sig over de tyve år, som er gået?

– For mig ligger korrelationen mellem Antichrist Superstar og den nye plade i selve… ilden. Det handler ikke så meget om vrede eller dagsordner som om det forhold, at jeg bare følte en trang til at skabe noget, der var båret af nødvendighed.

Den nye plade kan lyde vred nogle steder, men Antichrist Superstar var mere mig, som sang, hvad jeg kunne slippe af sted med – udfordrede verden, satte tænderne i verden og prøvede at skabe en forandring.

I dag synes jeg, at vi står midt en reel forandring i verden – som ikke har relation til mig – der har fået mig til at lave denne her plade. Og jeg mangler evnen til… eller har netop evnen til ikke at betragte tid i lineær forstand. Jeg ved godt, tyve år er et stykke tid – men i mit hoved er det svært for mig at se på det som et specifikt tidsrum.

LÆS HELE ARTIKLEN: Himlen på hovedet – stort interview med Marilyn Manson, efteråret 2017

Manson har på det seneste været ramt af en del uheld. Således har han udført sine seneste koncerter, herunder den i Helsingør, fra en tronelignende kørestol, efter han kom til skade under en koncert, han har afskediget sin bassist grundet voldtægtsanklager og mødt en del kritik, da han få timer efter endnu et masseskyderi i USA fra scenen pegede på sit publikum med et stormgevær i hænderne. Men mon ikke en tur i Smilets By kan rette mundvigene op for den uheldige musiker.

LÆS OGSÅ: Antiklimaks Superstar – anmeldelse af Marilyn Manson i Hal 14, Helsingør, 15. november 2017

Billetsalget til koncerten starter den 1. december via Fonden VoxHall.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA