x

Fox bruger Arcade Fire i tv-reklame

Fox bruger Arcade Fire i tv-reklame

I søndags fandt en af de største amerikanske sportsbegivenheder sted, nemlig den årlige udgave af Superbowl. Finalen i amerikansk fodbold, der, hvis man skal tro sine amerikanske sit-coms, får familiefædre til at pjække fra den ugentlige kirketur for at sidde hjemme foran fjerneren med dåseøl, popcorn og chicken-wings for at heppe på favoritholdet.

Ovenstående er selvfølgelig en grov generalisering, men hvis ikke man skulle få sin viden fra The Simpsons, hvorfra skulle man så?

I søndags var det Tom Petty, der stod for den traditionelle musikalske underholdning i half-time-showet, og umiddelbart efter Pettys optræden viste Fox en reklame for NFL på tv-kanalen. En reklame, der indeholdt en del af Arcade Fire-nummeret ”No Cars Go”.

Men før fans af bandet begynder at rive sig i indie-håret og frygte, at heltene har solgt ud, skal det siges, at Fox aldrig fik bandets tilladelse til at benytte nummeret, men altså besluttede sig for at gøre det alligevel.

En beslutning,der ifølge gigwise.com ikke ligefrem faldt i god jord hos Win Butler og resten af bandet. Indtil videre har Arcade Fire ikke taget stilling til, hvordan de vil gribe sagen an, men der er ikke lagt op til, at Fox vil slippe godt fra det.Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA