x

Nelly beskyldt for seksuelt overgreb af yderligere to kvinder

Nelly beskyldt for seksuelt overgreb af yderligere to kvinder

Det er ved at blive lidt for hedt for den amerikanske stjerne Nelly, der nu er under yderligere anklage. Han blev i oktober anholdt grundet en voldtægtsanklage, da en kvinde havde meldt overgrebet til politiet.

Nelly udtalte sig kort efter beskyldningen sidste år, benægtede nogen involvering eller skyld, og sagde at anklagerne var “fuldstændig fabrikerede”. Sagen blev opgivet i december, men kvinden har senere sagsøgt rapperen for det seksuelle overgreb, og hun er nu, ifølge Pitchfork, ikke den eneste, der anklager Nelly.

LÆS OGSÅ: Kvinden, der anmeldte Nelly for voldtægt, vil ikke vidne mod ham.

De to kvinder, der er kommet frem med nye anklager mod rapperen, udtaler, at Nelly har overvåget og "jagtet" sine kvindelige fans, som han har inviteret ind til henholdsvis VIP-lokaler og sin tour-bus, hvor han efterfølgende har begået seksuelle overgreb på kvinderne i form af henholdsvis at have ført sin hånd op under den ene kvindes kjole og onaneret foran den anden og tvunget hende til at udføre oralsex på sig. De to kvinder forbliver anonyme. 

LÆS OGSÅ: Nelly anholdt for voldtægt.

Den første sag er fra 2016, mens den nyeste er fra så sent som december 2017. Nelly har både i 2016 og 2017 givet koncerter i Danmark. Den 43-årige Nelly nægter fortsat den adfærd, kvinderne har anklaget ham for, og er på amerikansk turné i USA i starten af 2018. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA