x

Hun bliver stor i 2018: Danske Jada udgiver fortryllende debutsingle

Hun bliver stor i 2018: Danske Jada udgiver fortryllende debutsingle

Danske Jada er blandt de upcoming kunstnere, som GAFFA har spået til at slå igennem i 2018, og hun har nu udgivet sin debutsingle “Keep Cool”, som kun bekræfter det nye talents plads på musikscenen. Hør sangen nedenfor.

Jada er den danske sangerinde, sangskriver og producer Emilie Molsted. Hun bringer en sublim vokal og sin helt egen unikke lyd til musikscenen, drysset med r&b, elektroniske nuancer og organiske vibes.

Forventningerne til hendes debutsingle har været høje, og Jada fortsætter i samme gode og egne stil som på sin første uofficielle single “Sure”. Man bliver med det nye nummer “Keep Cool” næsten tryllebundet af den skønne vokal, som er blevet taget en tand ned i fart, hvilket skaber en helt ny stemning i forhold til den første single.

LÆS OGSÅ: De bliver store i 2018 – Danmark.

Det er ikke kun GAFFA, der har været med på hype-bølgen omkring den unge Jada, og det til trods for at hendes debutsingle altså først udkommer i dag. Jada udtaler selv om sangens tematik: “Nogle dage føler jeg mig som vinderen og ejeren af mit liv, andre dage som det modsatte, og det er det, sangen handler om”. Det handler om at være en ung kvinde i 20’erne, der prøver på at finde sig til rette i verden og med sig selv og alle de følelser, livet fører med sig – de gode såvel som de dårlige. 

Jada skal i de kommende måneder spille på festivalerne Where's The Music i Sverige, By:Larm i Norge og ikke mindst på Spot Festival i Århus.

Hør "Keep Cool" her


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA