x

Eminem til Danmark

Eminem til Danmark

Eminem spiller sin første danske koncert på dette års Roskilde Festival. Han er den mest ønskede kunstner til at spille på Roskilde Festival nogensinde og den bedst sælgende rapper i verden. Han spiller på Orange Scene den 4. juli 2018.

Det bliver et musikhistorisk øjeblik af den helt store kaliber, når den uofficielle konge af hip-hop Eminem indtager Orange Scene. Eminem er en verdensstjerne, der har storhittet med adskillige albums og et hav af singler siden før årtusindskiftet.

Det globale gennembrud kom i 1999 med The Slim Shady LP, og han har siden stået bag klassiske hits som “The Real Slim Shady”, “Without Me”, “My Name Is”, “Cleanin’ Out My Closet”, “Lose Yourself” og “Love The Way You Lie” – for bare at nævne et par stykker.

LÆS OGSÅ: Er tiden løbet fra Eminem?

45-årige Eminem er albumaktuel med den nye plade Revival, der udkom i december sidste år. Det er hans niende album og hans ottende af slagsen, der er debuteret på toppen af Billboards top 200-liste, og et album, der har været længe ventet hos fans verden over. Eminem udgav først singlen “Walk on Water” der er indspillet i samarbejde med den anden verdensstjerne Beyoncé. Også nummeret "River", hvor også endnu en verdensstjerne, nemlig Ed Sheeran, er med, er blevet et stort hit. 

LÆS OGSÅ: Eminem angriber “Revival”-kritikere på nyt remix

Det nye album har fået blandede anmeldelser, men med så enorm en mænge af hits i rygsækken er der ingen tvivl om, at Eminem på Roskilde Festival bliver en oplevelse ulig nogen anden. Programchef fra Roskilde Festival Anders Wahrén udtaler: “Hans koncerter har været fåtallige og ekslusive gennem årene, hvilket også er grunden til, at vi har måttet vente så længe på en dansk optræden. Men han understregede sidste år på Reading-festvialen i England, at han er i stand til at lægge en festivalplads ned med en fuldstændigt medrivende optræden.”

Eminem blev for nyligt annonceret som hovednavn på den kendte Coachella Festival i USA, som vil blive opvarmningsrunden, før han rammer Danmark. Billetterne til Roskilde Festival er i salg, hvor cirka 175 forskellige navne skal optræde, og flere venter på at blive offentliggjort.Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA