x

Medina giver akustiske kirkekoncerter

Medina giver akustiske kirkekoncerter

Medina annoncerer eksklusiv miniturné, hvor hendes musik og stemme vil kunne høres akustisk i to af Danmarks kirker.

Det vil være et begrænset set-up i form af Medinas vokal med tilhørende guitar og klaver. Medinas sange omhandler ofte tematikker som kærlighed og livets både gode og dårlige sider, hvilket nu kan opleves på en helt ny måde, når teksterne står skarpere frem i kirkernes unikke rum.

Kirkerummet er specielt relevant for Medina, da hun er ambassadør for Folkekirkens Nødhjælp. Sangerinden har selv udtalt: “Jeg synes, at kirkerum giver en helt speciel følelse, fordi sanserne skærpes – især evnen til at lytte og reflektere.”

LÆS OGSÅ: Reportage: Fra mandehørm til Medivas (reportage fra intimkoncert med Medina i 2016).

Medinas gennembrud fandt sted for små ti år siden, hvor hun i 2007 debuterede med albummet Tæt På, og i 2009 fulgte hun op med gennembrudspladen Velkommen til Medina. Hun har siden slået sig fast på den danske musikscene med adskillige tophits som “Ensom”, “Kun For Mig” og “Jalousi”. Sangeringen vandt desuden musikbrancheorganisationen IFPI's ærespris ved Danish Music Awards i 2016.

Hendes seneste album er det engelske album We Survive, der er hendes tredje album på engelsk, og som både indholder originale sange og oversættelser af hendes danske hits. Albummet fik ikke det internationale gennembrud, der formodentlig har været håb om, og nu fokuserer Medina altså på de mindre og mere personlige oplevelser i Danmark. "Det er tydeligt, at hun føler sig tryg i denne form for setting," skrev en GAFFA-anmelder i 2016.

De i alt fire koncerter ligger som følger:

Tirsdag d. 3/4 kl. 17 og 20: København, Christians Kirke. 

Fredag d. 6/4 kl. 17 og 20: Aarhus, Sct. Pauls Kirke.

Billetsalget til de yderst eksklusive koncerter er startet i dag den 30. januar kl. 10.


Lyt som en forsmag til koncerterne til en akustisk optræden af "Jalousi" her: 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA