x

Amy Winehouse optræder via satellit til Grammy Awards

Amy Winehouse optræder via satellit til Grammy Awards

Når den halvtredsindstyvende udgave af den amerikanske Grammy-uddeling finder sted på søndag, bliver det uden Amy Winehouses fysiske tilstedeværelse. Sangerinden var ellers på listen blandt de optrædende til prisuddelingen.

Tidligere i dag blev det offentliggjort, at den amerikanske ambassade har nægtet Winehouse visum til at rejse ind i USA.

Der blev ikke givet nogen grund, men det skulle vel heller ikke være så svært at lægge to og to sammen. Heller ikke, hvis man har taget kokain og røget crack. Skulle man dog være i tvivl, kunne man jo spørge Amy, der efterhånden må siges at være lidt af en ekspert på området.

Amy Winehouse har i de sidste to uger været indlagt på en afvænningsklinik for at få behandlet sin afhængighed af piben, pulveret og andre substanser, og sangerinden har nu tilbudt Grammy-arrangørerne at optræde via satellit til prisuddelingen, siger en kilde til Associated Press.

Amy Winehouse er nomineret til seks Grammy-priser for blandt andet ”Album Of The Year” og ”Song Of The Year”, der, sangerindens aktuelle situation taget i betragtning, paradoksalt nok er nummeret ”Rehab”.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA