x

Tryllebindende Jada på danmarksturné

Tryllebindende Jada på danmarksturné

Det er ikke gået sløvt for sig for danske Jada, der med sin debutsingle “Keep Cool” har levet op til sin stjerneskuds-status i den danske musikverden såvel som den udenlandske – nu kan du også opleve talentet på egen turné.

Sangerindens første turné har fået titlen “Mutual Selfcare Tour”, en tour der kommer forbi Danmarks tre største byer Odense, Aarhus og København. Emilie Molsted, der står bag Jada, er gået fra at være et ukendt navn uden udgivelser på landets små klubber til at få pladekontrakt med ArtPeople, tage del i en supporttour for Phlake og deltage i blandt andet Spot Festival, hvor hun også er aktuel i 2018. Hun var også med i GAFFAs artikel "De bliver store i 2018".

LÆS OGSÅ: De bliver store i 2018

Det er for nyligt også blevet til en kropsnær musikvideo om fællesskab til den nye single fra Jada, og den kan du se herunder. Nummeret har fået opmærksomhed af blandt andet BBC Radio 1 og musiksitet The Line of Best Fit, hvilket understreger, at Jada er på vej over landegrænsen og ud på det internationale musikmarked.

LÆS OGSÅ: GAFFA-Prisen: Og de nominerede er...

Jada udtaler selv om sangens tematik: “Nogle dage føler jeg mig som vinderen og ejeren af mit liv, andre dage som det modsatte, og det er det, sangen handler om”. Det handler om at være en ung kvinde i 20’erne, der prøver på at finde sig til rette i verden og med sig selv og alle de følelser, livet fører med sig – de gode såvel som de dårlige. 


Koncerterne ligger som følger:

18/10 - Odense, Posten.

19/10 - Aarhus, Radar.

20/10 - København, Lille Vega. 

 

Se musikvideoen til "Keep Cool":

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA