x

Masseudvandring til Morrissey-koncert

Masseudvandring til Morrissey-koncert

Utilfredse Morrissey-fans udvandrede fra koncert i lørdags.

Morrissey spillede på The SSE Hydro i lørdags i Glasgow, hvor adskillige i publikum ifølge meldinger på sociale medier buh'ede og udvandrede under koncerten. Ifølge Daily Record skete dette, efter at Morrissey udtalte sig kritisk om den skotske førsteminister Nicola Sturgeon. "Jeg er nysgerrig. Er der nogen af jer, der egentlig kan lide Nicola Sturgeon?" spurgte han og tilføjede: "Hendes hænder er i alles lommer."

Flere fans har efterfølgende omtalt begivenheden på de sociale medier. En bruger ved navn Watt 1 skrev ifølge Daily Record på et ikke nærmere angivet socialt medie: "Jeg er tæt på scenen, og der er masser af plads. En stor forsamling er lige gået."

Andre skriver dog, at det var Sturgeon og ikke Morrissey, der blev buh'et ad, og at der ikke var så mange igen, der udvandrede – et par kommentarer indsamlet af The Independent følger her:

        Morrissey “she’d put her hands in anyone’s pockets” I left

— Tracy Cairns (@coollist) February 17, 2018

Saw Morrissey in Glasgow last night and no, there wasn't outrage/walkouts that he slagged off Nicola Sturgeon. He asked "do any of you actually like Nicola Sturgeon?" And they booed. Ie. They booed HER.

— Here Comes a Special Boy (@KirRahRooAyne) February 18, 2018

       Morrissey asking "Do you actually like Nicola Sturgeon?" at a gig and someone responding "Scottish politics is none of your business" was definitely a highlight of last night.

Nicola Sturgeon har blandt andet gjort sig bemærket ved at ønske en ny folkeafstemning om Skotlands medlemskab af Storbritannien. Skotterne stemte i 2014 nej til en løsrivelse, men efter Storbritanniens ja til Brexit i 2016 vil Sturgeon have en ny afstemning, da hun ønsker, at Skotland fortsat skal være medlem af EU og derfor løsrives fra Storbritannien. Morrissey har ironisk nok udtalt sig positivt både om skotsk uafhænighed fra Storbritannien såvel som om Brexit og om pro-Brexit-partiet UKIP.

LÆS OGSÅ: The Smiths-genforening falder fra hinanden

Se musikvideoen til "Spent the Day in Bed" fra 2017:

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA