x

Nyt album fra Iceage på vej – hør ny single med amerikansk gæstestjerne

Nyt album fra Iceage på vej – hør ny single med amerikansk gæstestjerne

Iceage annoncerer nyt album Beyondless, der udkommer den 4. maj. Du kan høre den nye single “Pain Killer” indspillet med den amerikanske popsangerinde Sky Ferreira – lige her og nu.

Førstesinglen “Catch It” fra det kommende fjerde udspil fra Iceage blev udgivet i februar, og gruppen spiller en udsolgt koncert på Hotel Cecil den 2. maj, hvor de kommer forbi Danmark på deres turné, der tager dem vidt omkring ude i verden. Deres fjerde album Beyondless er det første udspil siden det anmelderroste Plowing Into the Field of Love fra 2014, og det er også første gang, gruppen inviterer en gæstevokal med på en single.

LÆS OGSÅ: Anmeldelse af Iceage: Plowing into the Field of Love

Københavnerbandet, der har opnået international anerkendelse, specielt i USA, er kendt for at benytte sig af den kunstneriske frihed til at udforske sin egen lyd, som ofte ændrer sig markant fra album til album. Fra punk til blues- og countrytoner – lyden spænder bredt over det musikalske felt, og hvad det nye album bringer med sig til maj, venter vi på i samme spænding, som hvornår det danske vejr skifter til forår. 

LÆS OGSÅ: Anmeldelse af Sky Ferreira: Night Time, My Time

Gruppen blev dannet i 2008, hvor de alle stadig var lige pladask i teenage-alderen, og er både signet hos et pladeselskab herhjemme og i USA, hvor de har opnået succes med sange som “The Lord’s Favorite” og “Against the Moon”. Hør den nye single her: 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA