x

Utilfreds Elton John stormer af scenen i Las Vegas

Utilfreds Elton John stormer af scenen i Las Vegas

Langfingret fan fik Elton John til at se rødt ved koncert i Las Vegas i sidste uge.

Det var under en koncert, hvor Elton John som sædvanligt bringer en gruppe fans op på scenen for at tage del i fremførelsen af klassikeren Saturday Night’s Alright For Fighting, at en fan fik lidt for lange fingre.

Elton John havde sandsynligvis ikke regnet med, at han måtte kæmpe med dele af publikum, men specielt den ene fan blev til sidst for meget for kunstneren. TMZ har offentliggjort en video, hvor det tydeligt kan ses, at den britiske artist får nok, og efter at have givet klar besked til vedkommende, vælger han at forlade scenen midt under sin optræden – se videoen nedenfor.Elton John har for nyligt bekræftet rygterne om, at han skal bidrage med musik til Disneys nye version af “Løvernes Konge” sammen med Tim Rice. De to vandt en Oscar for bedste originalmusik, for arbejdet med den animerede “Løvernes Konge”, der udkom som film i 1994.

Han har også meldt, at hans kommende turné bliver den sidste - en verdensomspændende turné, som vil stå på frem til år 2020, og som også inkluderer et stop i Danmark – nærmere i Royal Arena lørdag den 18. maj 2019. Billetsalget begynder 31. august 2018.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA