x

Løvernes Konge-samarbejde bekræftes

Løvernes Konge-samarbejde bekræftes

Barndomsminderne kan nemt være ved at opblomstre igen

En af '90'ernes største filmsucceser, der fik børnefamilier til at valfarte til biograferne, "Løvernes Konge", bliver genindspillet som live-action-remake. Elton John, der sammen med tekstforfatteren Tim Rice vandt en Oscar for musikken til den originale fim i 1994, bekræfter, at han vil være involveret i nyindspilningen af filmen.

I et interview med The Sun udtaler Elton John, at både han og Tim Rice er klar til at arbejde med den nye film.

LÆS OGSÅ: Sir Elton John trækker sig tilbage fra turnélivet

"De trænger til et nyt nummer til rulleteksten. Vi skal snakke med Beyoncés folk, og forhåbentlig kan Tim, jeg og hun kokkerere noget sammen. Den kommer ud i 2019, det vil blive fantastisk at arbejde sammen med hende".

Elton John afslører også, at fire af numrene fra originalen skal være med i nyindspilningen. Disse numre vil være "Can You Feel the Love Tonight," "Hakuna Matata," "I Just Can’t Wait to Be King" samt "Circle of Life."

LÆS OGSÅ: Elton John offentliggør tid og sted for dansk afskedskoncert

Disney bekræftede før jul, at rygtene om en nyindspilning af filmen var en realitet, og at arbejdet gik i gang tilbage i 2016. Samtidig blev det annonceret, at stemmen til løven Nala skulle indspilles af Beyoncé. Det blev også offentliggjort, at Donald Glover (også kendt som rapperen og sangeren Childish Gambino), lægger stemme til Simba, mens James Earl Jones lægger stemme nok en gang til Mufasa.

Andre navne bekræftet til filmen tæller indtil videre Seth Rogen, Alfre Woodard samt HBO-Last Week Tonight-talkshowværten John Oliver.

 

Artiklen fortsætter under videoen

Se musikvideoen til "Circle of Life" fra 1994: 

Filmen har foventet premiere i 2019. Elton John kan opleves på sin Farewell Yellow Brick Road-afskedsturné, der tæller over 300 koncerter, lørdag den 18. maj 2019 i Royal Arena.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA