x

Stjerneskuddet Sigrid offentliggør dato for ny ep

Stjerneskuddet Sigrid offentliggør dato for ny ep

Norske Sigrid har lynhurtigt overvundet verden og kan nu offentliggøre ny ep den 14. marts 2018.

Det tog ikke lang tid for den 21-årige Sigrid at slå igennem på verdensplan med en karriere, der officielt startede i 2013 og gjorde hende kendt i Norge. Det blev dog med kontrakten hos Island Records i 2016, hun skulle slå igennem allerede med den første sang, "Don't Kill My Vibe" fra 2017. Det er heller ikke meget materiale, der endnu er blevet udgivet fra det norske stjerneskud, "Norges pophåb" som hun er blevet kaldt – men nu er der altså mere på vej.


Sigrid delte i dag på sin egen Twitter et billede af coveret til den kommende ep under titlen Soon. På billedet er sangtitlerne streget ud, så de ikke kan læses, men man kan stadig se, at det bliver til fem nye sange fra nordmanden, der lige nu fortsat hitter med festsangen “Strangers”, der er hendes seneste udspil.

LÆS OGSÅ: Uimponeret, ung sangerinde imponerende (anmeldelse af hendes udsolgte koncert i Vega den 22. januar 2018)

Det bliver Sigrids anden ep; efterfølgeren til Don’t Kill My Vibe, der samlede op på hendes første single-udgivelser “Don’t Kill My Vibe” og “Plot Twist” samt introducerede “Fake Friends” og en akustisk sang: “Dynamite”.

Sigrid spillede sidste år på Aarhus’ Spot Festival og kan i år opleves på Roskilde Festival lørdag den 7. juli. Hun har i år modtaget både BBC-Prisen BBC Sound of 2018 samt to GAFFA-Priser i Norge, hvilket vidner om sanger og sangskriverens succes i Norden såvel som på internationalt plan.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA