x

Se Taylor Swift danse sig gennem ny musikvideo


Det er til den fjerde single fra Reputation-albummet “Delicate”, Swift nu har stablet en musikvideo på benene. Du kan se den ovenfor.

I den nye video, der fortsat lever i samme univers som de andre musikvideoer fra albummet – de er alle instrueret af Joseph Kahn – bliver den måske mest omtalte Hollywoodstjerne usynlig for alverdens paparazzi.

Videoen, der udkom i går den 11. marts, har allerede omkring tre millioner views. Et tal, der viser netop den massive fokus, verden har på popstjernen, hvad end det er positiv eller negativ omtale man er ude efter.

LÆS OGSÅ: Her er de mest streamede kvindelige musikere

Sangen handler da også om at være forelsket, mens Swift har haft det værste omdømme i sin karriere. En sang, der modsat mange andre fra sangerinden følger starten på et forhold, hvor alting er nyt og kan gå alle veje. "Er det stadig for tidligt at gøre det her?" og "Er det okay, at jeg har sagt alt det?" lyder teksten blandt andet. 

Videoen følger først Swift på den røde løber, omringet af sikkerhedsvagter – distanceret fra selve begivenheden og andre mennesker, kendislivet helt oppe på toppen. Swift modtager dog en magisk note, der formår at gøre hende usynlig og fri til at gøre, hvad hun lyster, og måske den sande Taylor Swift da også er usynlig for alle andre end sin udkårne. 

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Swift er ved at blive voksen (Anmeldelse af Reputation-albummet)


Sidst Swift var i musikvideo-universet med Kahn som instruktør, var det i selskab med Ed Sheeran og Future til sangen "End Game", hvor de festede verden rundt. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA