x

Queen B og JAY-Z til Danmark


Det bliver som at få en royal audiens, når kæmpestjernerne Beyoncé og JAY-Z gæster Danmark i Telia Parken den 23. juni 2018.

Der har længe floreret rygter om, at parrets kombinerede turné "On The Run", der tog dem til to eksklusive shows i Paris i 2014, ville få en part to i 2018. Samtidig har verden ventet på en verdensturné eller bare europæiske datoer for JAY-Zs nyeste udgivelse 4:44, der er svaret på Beyoncés vredesudbrud med albummet Lemonade, som angreb JAY-Z for hans utroskab. Nu får verden altså svar og audiens i form af en fælles turné, som rammer København 23. juni. 

Beyoncé og JAY-Z har gennem begge deres sociale medier delt en promo-video for den kommende "OTR II" turné, se den her: 

Sidst Beyoncé var i Danmark var med sin “The Formation World Tour” i forbindelse med sit førnævnte og storhittende album Lemonade tilbage i 2016 – en udsolgt koncert i Parken, København.

LÆS OGSÅ: Beyoncé for prez – anmeldelse fra Parken, 2016

JAY-Z besøgte sidst landet med Kanye West som følgesvend til deres “Watch The Throne”-turné i Jyske Bank Boxen i 2012 med fokus på albummet af samme navn. Der er dog sket meget siden, The Carters er blevet forældre igen, og JAY-Z tager næppe Kanye med sig på turné igen, da det ellers legendariske makkerpar ikke længere omgås. 

LÆS OGSÅ: Anmeldelse af Jay-Z og Kanye West, Jyske Bank Boxen, 2012

Billetsalget begynder den 19. marts klokken 10.

Se turnéplanen nedenfor.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA