x

D-A-D lover overraskelser fra scenen på Grøn Koncert

D-A-D lover overraskelser fra scenen på Grøn Koncert

D-A-D sørger for masser af energi, når de gæster Grøn Koncert for ottende gang til sommer.

D-A-D er tilbage efter Jesper Binzers lille soloridt i efteråret 2017 og foråret 2018 og lover et spektakulært sceneshow, som gennem årene er blevet bandets varemærke, når de turnerer landet rundt til den 36. version af Grøn Koncert fra den 19.-29. juli.

Siden '80'erne har D-A-D turneret i Danmark, Europa og USA. Gruppen har eksisteret ét år mere end Grøn Koncert – de blev dannet i 1982, Grøn Koncert fandt første gang sted i 1983 – og bandet har været med hele syv gange siden debuten i 1995.

Bandets forsanger Jesper Binzer udtaler:

"Det fede ved Grøn Koncert er, at det er ikke dedikeret til én gruppe, men HELE Danmark, og det er fantastisk! Man smider alle fordomme fra sig, og der er plads til alle slags mennesker, både dem der fester igennem, og dem der bare gerne vil hygge sig stille og roligt, og det er også sådan, det er med os; det er alle slags mennesker, der lytter til D-A-D, der favner vi bredt. Vi har jo et stort hjerte."

Spektakulær scenografi

D-A-D er kendt for at gøre noget ekstra ud af sine sceneshows på Grøn Koncert, hvor alt fra ild og en kran med guitarist Jacob Binzer spillende ud over publikum til trommeslager Laust Sonne med hovedet nedad har været involveret gennem årene. Ifølge bandet selv bliver sommerens Grøn Koncert heller ingen undtagelse, når det kommer til scenografi. Bassist Stig Pedersen udtaler:

"I år ryster vi virkelig posen for at give folket en fantastisk koncert. Vi har været igennem så mange forskellige ting gennem årene, at man bliver helt forpustet af at tænke på det. I år bliver for fedt, det bliver et rekordår – fordi det bliver godt vejr, og line-uppet er fabelagtigt!"

Programmet for Grøn 2018 

D-A-D er det andet offentliggjorte musiknavn fra årets program. I november blev Lukas Graham offentliggjort som den første kunstner på plakaten for Grøn Koncert 2018. Resten af programmet afsløres løbende hen over foråret.

Ligesom sidste år både begynder og slutter Grøn Koncert i København, men for første gang nogensinde besøger turnéen Tiøren ved Amager Strandpark, hvor det hele begynder 19. juli.

Grøn Koncert turnéplan 2018: 

19. juli – Amager 
20. juli – Kolding 
21. juli – Aarhus 
22. juli – Aalborg 
26. juli – Esbjerg 
27. juli – Odense 
28. juli – Næstved 
29. juli – Valby 

LÆS OGSÅ: Jesper Binzer vil drømme stort i ny video

Se musikvideoen til "Scare Yourself" fra 2005:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA