x

Listen over optrædende til DDJA er komplet

Listen over optrædende til DDJA er komplet

Der er en måneds tid, til det går løs til Danish DeeJay Awards 2008, og ved den lejlighed venter der de ca. 4.000 gæster en række musikalske oplevelser inden for hele spektret af den musik, der for tiden dyrkes på klubber og diskoteker.

Blandt de optrædende til DDJA er Trentemøller, der efterhånden har fløjet verden rundt et par gange, siden han varmede op til DDJA i 2005.

Der er ny single ude på klubberne fra Jokeren, den hedder "Yæssør", og et album ventes i efteråret, så også han vil være at finde på scenen i Tappehallerne.

Også L.O.C. har arbejdet på sit nye album i rigtig lang tid, og er klar til at fyre et show af den 23. marts.

Aura har fået anmelderne helt op i det høje felt med pladen ”Columbine”. Musikken på albummet er ikke typisk klubmusik, så den unge sangerindes optræden til DDJA er lidt en overraskelse.

Suriya er et comeback for en af de helt store hittere fra 90'erne - nemlig Heidi fra popgruppen S.O.A.P., der nu er gået helt andre veje musikalsk.

Herudover er der shows med Burhan G, Gabriel Flies (DJ Noize, Szhirley, Claude), Majors (DJ Static, DJ Noize m. fl.), Hampenberg, Medina, Rune RK & Morten Breum og Intelligent Pushing.

DDJA Tidsplan:

Klokken 16.00 – 01.00: DDJA Musikmesse

Musikmesse hvor man blandt andet kan se det nyeste inden for udstyr til at lave egen musik, eller hvad der skal være i pulten, hvis man har planer om at gøre DeeJay-karriere.

Klokken 18.00: Danish DeeJay Battle Finalen - De to DeeJays, der vinder øst/vest-finalerne, mødes i et endeligt opgør om titlen.

Klokken 20.00: Danish DeeJay Awards 2008 - Showstart

Klokken 23.30: Afterparty

Danish DeeJay Awards finder sted i Tappehallerne i Hellerup d. 23. marts.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA