x

Vandt du Chamillionaire?

Vandt du Chamillionaire?

Så er der dømt sydstatsrap! Den 28-årige, Grammy-vindende rapper Chamillionaire fra Houston, Texas kan opleves på det århusianske spillested Train, hvor han giver koncert den 29. marts kl. 21.30. Og du kan vinde billetter – læs mere nedenfor, men først lidt mere om Chamillionaire.

Den markante rapper er født som Hakeem Seriki og opvokset i Houston, Texas, hvor han i en tidlig alder skabte sig et navn som rapperen Chamillionaire. Han solgte sine mixtapes på gaden og fik hurtigt udbredt kendskabet til sig.

Chamillionaire, som også er kendt som grundlægger af hiphop-kollektivet Color Changin' Click, har to album bag sig. Han debuterede i slutningen af 2005 med "The Sound of Revenge", som sidste år efterfulgtes af "Ultimate Victory".

Debutalbummet indeholdt blandt andet singlen ”Ridin’”, der nåede toppen af den amerikanske hitliste. I 2007 modtog Chamillionaire desuden en Grammy for "Ridin’" i kategorien "bedste rap-optræden af en duo eller gruppe". Videoen til samme sang havde året forinden indkasseret en pris ved MTV Video Awards.

Succesen skyldtes blandt andet en morsom parodi på ”Ridin’” under titlen ”White And Nerdy”, fremført af satirikeren ... ja, hvad er det nu lige, han hedder?

Ud over sin solo-succes er Chamillionaire også manden bag pladeselskabet (med eget radioshow) Camillitary, som også tæller succesfulde udgivelser med andre kunstnere, blandt andre lillebror Rasaq.

Koncertarrangøren Evil Beauty Agency og Train har været så flinke at stille en lille håndfuld billetter på højkant i sæt af to, og dem kunne du være heldig at vinde. Alt, du skulle gøre for at deltage i konkurrencen, var at svare rigtigt på nedenstående spørgsmål. Og svaret er: Weird Al Yankovic.

De heldige vindere, der har fået besked, er som følger. Tillykke!

Steffen Lippe
8240 Risskov

Lone Ritchie Andersen
8270 Højbjerg

Chamillionaires hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA