x

Rocken indtager Tønder Festival

Rocken indtager Tønder Festival

Lyden af tunge trommer, rå guitar og metalbrøl vil møde publikum, når Kellermensch bryder igennem lydmuren på årets Tønder Festival.

De har høstet gode anmeldelser for deres seneste album, har turneret i ind- og udland og spiller dyster og original rock. I 2017 åbnede de GAFFA-Prisen med "Bad Sign" og "Mediocre Man". Gruppen fra Esbjerg tager nu et helt nyt skridt, når de giver koncert på Tønder Festival 2018.

Frontfigur og sanger Sebastian Wolff glæder sig at møde et nyt publikum, som måske ellers ikke lige vil finde vej til en koncert med Kellermensch:

– Vi kan godt lide at nedbryde grænser mellem forskellige genrer og blande tingene, og det bliver spændende for os at komme til Tønder," siger han.

Maria Theessink, kunstnerisk leder af Tønder Festival, ser frem til, at det danske rockband står på scenen i Tønder: 

– Vi har en klar folkroots-profil på festivalen, og den fastholder vi, men rock er bestemt velkommen. Det ligger i Tønder Festivals natur at være nysgerrig efter nye genrekrydsende udtryk og samtidig præsentere musik af høj kunstnerisk kvalitet. Her er Kellermensch et interessant og vedkommende bud, siger Maria Theessink.

Artiklen fortsætter under videoen.

I slutningen af 2018 kårede GAFFAs redaktion Kellermensch' album Goliath som den bedste danske udgivelse i 2017. I anmeldelse heraf blev der blandt andet skrevet: "'Bad Sign' åbner albummet, og det er tungt. Den tunge bas og det dystopiske orgel brydes af den melodiske stryger og forsanger Sebastian Wolffs intense vokal. På "The Pain of Salvation" kulminerer den opbyggende komposition med en støjende og kaotisk guitarsolo, der tager fat om sindet og ryster sig fast i bevidstheden. Og sådan fortsætter albummet på tårnhøjt niveau."

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA