x

Saveus åbner Orange!

Saveus åbner Orange!

Når årets Roskilde Festival løber af stablen, så bliver det Martin Hedegaard og hans band Saveus, der indtager den ikoniske Orange Scene.

Som et lyn fra en klar himmel vendte stortalentet Martin Hedegaard, der vandt den første danske X Factor i 2008, tilbage til musikken i 2015, da han optrådte til P3 Guld. Her modtog han stående ovationer, og det er kun gået fremad lige siden. Gruppen har efterhånden cementeret sig som et af de absolut bedste liveacts i Danmark, og det er nok også derfor, at de får æren af at kickstarte den legendariske festival til sommer. 

Efter succesen ved P3 Guld optrådte Saveus i øvrigt på festivalens countdownscene med stor succes. 

Savues er i øjeblikket i gang med at indspille nyt materiale, hvoraf to af singlerne allerede er sluppet ud. Det drejer sig om "Time Can Heal a Man" og "Watch the World".

LÆS OGSÅ: Saveus er hypen værd

Om bookingen til Roskilde Festival og Orange Scene siger Martin Hedegaard:

- Jeg er meget beæret over, at Roskilde Festival har udpeget Saveus til at åbne Orange Scene. Roskilde er en festival, vi alle er kommet på flere år i streg, siden vi var gamle nok, og allerede da vi spillede på Countdown-scenen i 2016, var det en kæmpe drøm for os blot at komme på plakaten. At skulle spille på deres største scene til sommer er en kæmpe drøm, der går i opfyldelse. Vi vil gå op på scenen og give alt, hvad vi har. Det er ikke så kompliceret. Vi skal spille røven ud af bukserne, som vi altid gør, og give Orange den åbning, som scenen fortjener."

Roskilde Festival offentliggør årets fulde plakat med masser af nye navne og kunstoplevelser i morgen, torsdag den 5. april klokken 8.00. Følg med her på GAFFA.dk for seneste nyt og en masse Roskilde-lir i morgen.

Navne som Eminem, Gorillaz, Bruno Mars, David Byrne, Fever Ray, Stormzy, My Bloody Valentine, Nine Inch Nails, Nephew, Benal og First Aid Kit er i forvejen på programmet.

Se live-videoen til debuten med "Levitate Me" fra P3 Guld 2015:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA