x

Stilskaberen King Diamond varsler album

Stilskaberen King Diamond varsler album

King Diamond forbereder sig på studiet og begynder at skrive og optage nyt album for første gang i over 10 år, skriver Blabbermouth.net

Det nye album bliver en længeventet opfølgning til albummet Give Me Your Soul ... Please der kom helt tilbage i 2007. Bandet lægger desuden også en sidste hånd på blu-ray og dvd-filmen omhandlende King Diamonds 2015-2016 Abigail In Concert-turné (en turné der bragte danskeren og bandet forbi Copenhell).

LÆS OGSÅ: Stilskaberen King Diamond

Udtalelserne omkring de kommende måneders planer optrådte i forbindelse med en optræden den 29. marts på Eddie Trunks SiriusXM radio-show. 

Diamond sagde: "Så snart dvd'en er færdig, vil det dreje sig om to eller tre uger - King Diamonds guitarist Andy La Rocque kommer her til Frisco, Texas til mit hjemmestudie, hvor jeg vil lave alle vokaler til et helt nyt King Diamond-studiealbum."

Selvom musik og tekst til det næste ikke er færdiggjort endnu, er fortællingen til albummet cirka 80 procent, siger King.

"Der er nogle virkelig unikke ting, jeg fletter ind denne gang, hvor du vil forholde dig til nogle af de lyde du hører, for det er lyde, som du vil høre på visse dage i dit privatliv," udtaler han. "Du er udendørs eller andensteds, og du kan høre visse lyde, og du vil garanteret tænke, hvis du hørte albummet."

Efter at have underskrevet med 5B Artist Management (Slipknot, Megadeth med flere) udtaler King, at 2019 sandsynligvis vil være året, hvor King Diamond vil:

"spille flere shows end vi måske nogensinde har spillet på et år, og det har meget at gøre med det nye management, booking-agenten og pladeselskabet. Alle omkring os gør virkelig et godt stykke arbejde med at forsøge at sammensætte en masse ting, der aldrig ville have været muligt indtil nu. Jeg ved, at 5B var meget overraskede over, at vi er kommet så langt, som vi er uden nogen ledelse. Vi var nødt til at lære alt hårde vej, men det er dejligt at have den viden, og nu er det dejligt at se nogle mennesker, der har kræfterne til at åbne døre, som vi ikke kan åbne selv."

Ifølge King vil den kommende blu-ray og dvd indeholde to fulde King Diamond-koncerter - en optaget på en indendørs plads i 2015 i Philadelphia og andre på den udendørs Graspop Metal Meeting Festival i 2016 i Belgien.

Abigail In Concert 2015-turnéen var rammen om King Diamonds udførelse af det klassiske 1987-album Abigail i sin helhed. King Diamond udgav i 2002 albummet Abigail II: The Revenge, hvis fortælling var efterfølgeren til den originale "Abigail"-fortælling.

Se musikvideoen til "The Family Ghost" fra Abigail fra 1987 her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA