x

GrimFest klar med de første 10 navne

GrimFest klar med de første 10 navne

Grim Fest 2018 har nu offentliggjort de første 10 navne.

En bred vifte af bands kan opleves på årets Grim Fest i Brabrand ved Aarhus den 3. og 4. august, når festivalen byder på Kellermensch, Turboweekend, Iamjj, Baest, I'll Be Damned, Uffe Lorenzen, Mike Andersen, Tako Lako, Jada og Stig Trip.

De nye bands tæller blandt andre:

Kellermensch

Kellermensch udgav efter en længere pause i 2017 albummet Goliath, der høstede roser, blev kåret til årets danske album af GAFFAs skribenter og er basis for den nuværende turné og dermed også, når de lægger vejen forbi Grim Fest 2018. Bandet spillede i 2017 blandt andet til GAFFA-Prisen, på Spot Festival og Arena-scenen på Roskilde Festival i 2017.

Turboweekend

Elektrorockernes turné bliver den sidste for bandet, og det er derfor en stor ære for GrimFest, at de vil kigge forbi og være med til at fejre festivalens 15 års jubilæum på Skovscenen, når mørket er faldet på – det fortjener deres lysshow også, minder festivalen om.

Iamjj

Den danske sanger og sangskriver er aktuel med debutalbummet Bloody Future og er trods sin unge alder på 24 år i besiddelse af en meget dyb og rå, livserfaren stemme. Hans tekster omhandler død, tvivl, fortrydelse og den evige facade, når vi forsøger at give andre indtrykket af, at alt er okay.

Baest og I'll Be Damned

Baest og I’ll Be Damed optræder på Grim Fest sammen, hvor der er mulighed for at opleve samtlige 10 bandmedlemmer på scenen – samtidigt. Begge bands har kommende udgivelser forude, idet I’ll Be Damned står til at udgive opfølgeren til debutalbummet senere på året, og Baest har netop annonceret deres debutalbum, som udgives i sommeren 2018 på det store internationale pladeselskab Century Media.

LÆS OGSÅ: Kellermensch indtog koncerthuset

Se musikvideoen til "Keep Cool" af Jada her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA