x

Lav videoen til Hej Matematiks Høj 5

Lav videoen til Hej Matematiks Høj 5

MyMusic.dk har fået video på sitet. Det fejres ved, sammen med Copenhagen Records og Hej Matematik, at udfordre musikfans og videokyndige til at lave videoen til Hej Matematiks nummer "Høj 5".

Nu udfordres alle brugerne på MyMusic.dk til at skabe billedsiden til Hej Matematiks næste single, ”Høj 5”. Rasmus Ardahl fra MyMusic.dk fortæller om samarbejdet:

”Video er selvfølgelig afgørende for bands visuelle identitet, så vi er glade for, at vi nu også tilbyder det. Og så synes vi, det ville være interessant at få engageret alle de brugere, der til dagligt leger med video derhjemme via en åben proces. Derfor kontaktede vi Hej Matematik.

Det betyder, at alle, der har lyst til at give et bud på Hej Matematiks næste video, blot skal klikke sig ind og hente lydsiden til ”Høj 5” og derefter uploade et bud på en billedside til konkurrence-sitet.”

Om samarbejdet udtaler yngste medlem af duoen, Nicolaj Rasted:

”Vi synes, det kunne være spændende at lægge et nummer ud til lytterne og se, hvad de kan skabe på billedsiden. Jeg tror, ”Høj 5” passer ret godt til formålet, fordi det rummer så lidt tekst og melodi og er så åbent for fortolkning. Så vi er ret spændte på, hvad brugerne på MyMusic finder på.”

Vinderen af konkurrencen får sin video ud til alle tænkelige musikdistributionskanaler fra MySpace og YouTube til Boogie og MTV, når Hej Matematik udsender Høj 5 som single efter konkurrencens afslutning og modtager desuden videoredigeringspakken Pinnacle Studio Ultimate 11 + 1 signeret eksemplar af Hej Matematiks debutalbum ”Vi Burde Ses Noget Mere” samt 2 billetter til MyMusic.dks forårsfest på Rust.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA