x

Kanye West annoncerer to nye albums

Kanye West annoncerer to nye albums

Soloalbum og samarbejdsplade med Kid Cudi på vej

Kanye West har netop annonceret hele to kommende album. Det har han gjort på sin nyligt genåbnede Twitter-profil i form af nogle ganske korte tweets. "Mit nye album er på syv sange", skriver han først efterfulgt af "Det kommer 1. juni". Dernæst tweeter han "Mig og Cudi (Kid Cudi, red.) udgiver album 8. juni" og igen "Det hedder Kids See Ghost. Det er navnet på vores gruppe."

Kanye West har også tweetet, at rapkollegaen Pusha T og r&b-sangerinden Teyana Taylor udgiver albums henholdsvis 25. maj og 22. juni, og han må vide det, da de udkommer på hans pladeselskab GOOD Music.

Det kommende soloalbum fra Kanye West bliver altså et kort album, et minialbum om man vil, med mindre sangene er meget lange, hvilket West ikke er kendt for, men han er jo på den anden side en overraskelsernes mand, så man ved aldrig.

Kanye Wests seneste album er The Life of Pablo fra februar 2016, et album, som skiftede titel flere gange, inden det udkom. Efter udgivelsen drog West i august 2016 ud på en stort anlagt USA-turné, som han dog måtte afbryde i november samme år grundet stress og udmattelse. Siden har han holdt en relativt lav profil i offentligheden, om end han har medvirket på sange med blandt andre Drake og Mary J. Blige og arbejdet på sin Yeezy-skolinje, men nu er han altså tilbage.

LÆS OGSÅ: Kanye West indlagt på grund af overanstrengelse og aflyser turné

 

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA