Nyt Prince-album og biografi på vej

 Nyt Prince-album og biografi på vej

I sidste uge så Princes egen studieindspilning af ikonets ”Nothing Compares 2 U”, der som bekendt blev et stort hit for Sinéad O’Connor, dagens lys, og ifølge Pitchfork skulle der være mere uudgivet musik fra ikonet på vej.

Atom Factory, der varetager Princes aktiver, er ved at forberede en udgivelse med indspilninger, der relaterer sig til ”en bestemt tid” i Princes sangskrivervirke. Altså ikke en opsamling fra de enorme mængder uudgivet materiale, Prince har efterladt sig, men mere en sammenhængende udgivelse af materiale, der er blevet til i samme periode. Udgivelsen ventes at udkomme til efteråret.

Indtil da kan vi varme os ved Princes egen udgave af ”Nothing Compares 2 U”

Prince-nyhederne stopper ikke ved udsigten til et nyt album, for der meldes også om en ny kommende Prince-biografi, der skulle tage udgangspunkt i 50 håndskrevne sider, som Prince selv afleverede til et forlag før sin død i 2016. Hvor stor en del af bogen, der kommer til at tage afsæt i Princes egne sider, er endnu uvist.

Biografien har arbejdstitlen ”The Beautiful Ones”, er skrevet af forfatteren Dan Piepenbring, og udgiveren Spiegel & Grau beskriver ifølge Rolling Stone bogen som ”en ukonventionel og poetisk rejse igennem Princes liv og kreative virke”. Bogen forventes at udkomme op til julehandlen i år.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA