Nyhed

Homeland-stjerne har indsunget Teitur-sange på sit nye album

GAFFA.dk – Alt om musik

Skuespilleren og sangeren Mandy Patinkin (kendt som Saul Berenson, national sikkerhedsrådgiver for den amerikanske præsident i tv-serien "Homeland") har indspillet tre Teitur-sange på sit nye album.

Der er heriblandt tale om "I Have Found My Happiness", hvis tekst er skrevet af Teitur og melodien af Teitur og en argentinsk kollega under Días Nórdicos-festivalen i Buenos Aires i slutningen af 2016. Días Nórdicos er en festival for nordisk musik uden for Norden og arrangeres af blandt andet ROSA (Dansk Rock Samråd), der også står bag Spot Festival.

Teksten til "I Have Found My Happiness" havde Teitur gemt i noget tid uden at have fundet en melodi til, men det lykkedes efter blot en halv time sammen med den argentinske sangskriver Lucio Mantel.


"I Have Found My Happiness" er en af tre Teitur-sange på Mandy Patinkins album: "Så jeg må jo have ramt et eller andet, de kunne lide", siger Teitur. Sangen kommer også med på Teiturs eget kommende album til juni. De to andre sange er "To Be of Use" samt "I Enjoy the Little Things".

Teitur og Patinkin har fået hjælp fra den amerikanske musiker og producer Thomas Bartlett, der blandt andet har hjulpet til på Teiturs kommende album.

"Jeg stødte også ind i Patinkin en enkelt gang under indspilningerne i New York," fortæller Teitur. "Og uden at vide det var ham, kendte jeg faktisk hans stemme fra et gammelt album med fortolkninger af Stephen Sondheim. Det er jeg først blevet klar over nu," fortæller han videre. 


LÆS OGSÅ: Teitur endelig tilbage med smuk ny single, "Sara" – og turné

Hør Mandy Patinkin - "I Have Found My Happiness" her:


ANNONCE