x

Svarer på fans' nådesløse krav: "Galskab"

Svarer på fans' nådesløse krav: "Galskab"

Fans havde startet en underskriftsindsamling mod Alex Turners forsøg på at gro skæg. Nu svarer Arctic Monkeys-vokalisten igen.

Tidligere i år blev en igangværende underskriftsindsamling istandsat mod Arctic Monkeys-frontmanden i hans forsøg på at anlægge et fuldskæg. Under titlen Banish the Beard har Eabha Lynn, som tydeligvis foretrækker en glatbarberet Turner, oprettet en Change.org-kampagne.

"Alex Turner, den kritikerroste vokalist i Artctic Monkeys, fik mulighed for at lagres med årene som  god vin. Alt gik galt, da han besluttede sig for at gro et skæg," skrev Lynn i den medfølgende tekst og udtrykte bekymring for, at Turners stemme ville drukne bag skægget under bandets kommende koncerter, der blandt andet bringer gruppen til Royal Arena 27. juni.

Nu har Turner svaret på den noget utraditionelle appel fra fansene. I et interview med det tyske magasin Intro svarer han følgende, da underskriftindsamlingen bliver taget op:

"Var der en underskriftsindsamling? Jeg anede det ikke. Men det morer mig. Det er virkelig galskab, at nogen er så interesserede i skæg og frisurer."

LÆS OGSÅ: Arctic Monkeys klar med albumtitel og udgivelsesdato

Artiklen fortsætter under videoen.

Se musikvideoen til "Do You Wanna Know?" fra 2013 her:

Arctic Monkeys afslørede sidste måned, at titlen på deres sjette album vil blive Tranquility Base Hotel & Casino. Udgivelsesdatoen for albummet er sat til 11. maj, hvor Sheffield-bandet har valgt en utraditionel lanceringsmetode. Alex Turner & Co. ønsker nemlig ikke at frigive én eneste singleforløber fra albummet.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA