x

Her er de store Guns N' Roses-nyheder

Her er de store Guns N' Roses-nyheder

Annoncerer massiv Appetite For Destruction-udgivelse.

Tidligere denne uge blev store plakater observeret i London, og disse viste alle medlemmene fra den klassiske 1987-besætning i Guns N' Roses. Samtidig dukkede det nye websted GNR.FM pludselig op med links til bandets officielle sociale medie-profiler sammen med teksten "DESTRUCTION IS COMING."

Fans og musikpresse begyndte naturligvis at spekulere i, hvad dette kunne handle om. Og i dag er det klart, at bandet har planer om en større nyudgivelse af det klassiske debutalbum fra 1987.

LÆS OGSÅ: Legendarisk guitargigant går i betalingsstandsning

Ifølge Consequence Of Sound dreier det sig om en samling på 73 sange, hvor hele 49 af disse aldrig tidligere har være udgivet. Pakken består af fire cd'er, eller eventuelt syv 180-grams vinyler, hvis det er formatet, du foretrækker.

Artiklen fortsætter under videoen.

I tillæg til det originale album finder vi en live-ep fra 1986, Live ?!*@ Like a Suicide EP. En udgivelse med b-sider fra æraen, 25 tidligere uudgivne sange fra bandets indspilninger i Sound City i 1986 og to uudgivne sange fra indspilningerne med producer Mike Clink.

Deluxe-udgaven indeholder også en indbundet bog på 96 sider med billeder fra Axl Roses personlige arkiv, 12 illustrationer (én for hver sangen på albummet) og minder fra perioden.

LÆS OGSÅ: Roskilde offentliggør spilleplan og de 13 sidste navne

Guns N' Roses kan opleves med de tre originale medlemmer Axl Rose, Slash og Duff McKagan i besætningen den 6. juni, når bandet gæster Dyreskuepladsen i Odense.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA