x

MØ genbesøger barndommens Odense i ny video


Ny video til "Nostalgia" – denne gang med levende billeder

MØ udgav i slutningen af marts singlen "Nostalgia" med en tilhørende video sat sammen af stillbilleder fra barn- og ungdommens fotoalbum. Nu er hun klar med en ny video til samme sang, denne gang med levende billeder, der også tager hende tilbage til barn- og ungdommens land ved Ubberud i Odense. Se nedenfor videoen, der er optaget "lodret", som om den var filmet med en mobiltelefon.

LÆS OGSÅ:MØ kigger tilbage på barn- og ungdom i ny sang og video

Om videoen skriver MØ selv på Facebook:

"Denne video er noget særligt for mig, fordi den viser lidt af min historie – mit værelse i mine forældres hus, hvor jeg voksede op og skrev min første sang, de gader, hvor jeg cyklede rundt med mine venner, skoven, hvor jeg gik rundt rastløs og drømmende, og mit gamle gymnasium, hvor jeg fik knust mit hjerte for første gang."

"Nostalgia" er MØs første solosingle siden "When I Was Young" fra sidste efterårs ep af samme titel. Siden har hun dog både medvirket på Diplos single "Get It Right" og Noah Cyrus' "We Are..." "Nostalgia" formodes at være en forløber for MØs længe ventede andet album. Det var i marts i år fire år siden, MØ udgav sit første og hidtil eneste album, No Mythologies to Follow, om end hun har udgivet adskillige singler og en enkelt ep siden da.

MØ kan herhjemme opleves på Heartland Festival og i Royal Arena 1. december.

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA