x

PREMIERE: Ida Reds harmonier sidder lige i skabet!


Den nyeste sang “Wildflower” er opfølger til debutsinglen “Oh Girl” fra januar, og får nu en akustisk musikvideo med sig.

– I 2018 vil vi invitere jer endnu mere med i vores musik, og der kommer flere nye sange og koncerter, kunne gruppen fortælle tilbage i januar.

Den nye video viser de fire piger fremføre den nye single fra den 20. april i sand skandinavisk stil, ved kanten af vandet med et keyboard og en guitar. Her demonstrerer de den harmoni de og deres stemmer kan gå i med det fælles projekt.

Elektropop-bandet udspringer fra så forskellige steder som Nordjylland, Sydfyn, København og Nordtyskland, og efter de fandt hinanden i musikken, har de rejst i blandt andet Sverige, Frankrig og USA for at komponere og indspille materiale, der udkommer i 2018. 

LÆS OGSÅ: Guide: De bliver store i 2018 - Danmark

Sammenholdet og forskelligheden i fællesskabet hyldes af bandet Ida Red. Alexandra, Nanna B, Nanna E og Greta, som alle er betitlede som både sangerinder, musikere, komponister og producere, fandt hinanden for to år siden, da de blev room mates på et ophold på Engelsholm Højskole.

Her blev de inspireret af hinanden, et venskab spirede, og med hjælp fra den musikalske mentor Michael Møller, smeltede deres personligheder sammen til bandet Ida Red, opkaldt efter en muse og et kvindeligt symbol, der i musikalske sammenhænge er blevet skrevet mange sange om og til gennem tiden. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA