x

Pavement diskuterer gendannelse

Pavement diskuterer gendannelse

Det amerikanske indie-rockband Pavement, der eksisterede fra 1989 til 1999, med Stephen Malkmus i front, ses som et af de første rockbands til at have opnået succes uden at have et stort pladeselskab i ryggen.

Bandet udkom på det uafhængige Matador Records, og det er da også i anledningen af selskabets 20 års jubilæum, at overvejelserne omkring en gendannelse er opstået.

Pavement nåede at udgive pladerne "Slanted and Enchanted" (1992), "Crooked Rain, Crooked Rain" (1994), "Wowee Zowee" (1995), "Brighten the Corners" (1997) og "Terror Twilight" (1999). Siden har Stephen Malkmus plejet en solo-karriere med sit band “The Jicks”, der lige har udgivet albummet ”Real Emotional Trash”.

Den tidligere Pavement-guitarist Scott Kannberg fortæller til EW.com:

“Matador holder snart en 20 års jubilæumsfest, så måske prøver vi at få noget op at stå til den lejlighed. Det sværeste bliver nok bare at få folk til at smide, hvad de har i hænderne lige nu, men jeg er sikker på, at folk er klar på at spille sammen igen, så det er sikkert ok.”

Stephen Malkmus er ikke helt så entusiastisk i sine udtalelser:

”Noget småt om ti år, ligesom Led Zeppelins koncert på O2 Arena, lyder fornuftigt i mine ører. Bortset fra at vi selvfølgelig skal spille et meget mindre sted.”

Bassiten Mark Ibold jokede og sagde: ”Hvorfor ikke gøre det næste måned? Nej seriøst, det skal planlægges nøje. Hvilke forhindringer der kunne ligge i vejen? At lære sangene igen. Jeg har faktisk drømt, at der var et reunion show, og at jeg havde glemt, hvordan numrene skulle spilles.”


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA