x

Nyt single og video fra Kwamie Liv oser af sex


Kwamie Liv er klar med en ny single og en musikvideo, der ikke lægger fingrene imellem.

Det nye, afdæmpede nummer "Sweet Like Brandy" viser en meget sensuel side fra danske sangerinde og sangskriver, og det kommer også i den grad til udtryk i den tilhørende musikvideo, som du kan se ovenfor. Her ses en letpåklædt Kwamie Liv i nærkontakt med en lige så sparsomt påklædt herre, og hvad de sammen gør, kan du ... selv se.

"Sweet Like Brandy" er Kwamie Livs første single siden "Perfect Grace" fra 2016 og er indspillet med Livs faste producer Baby Duka. Musikvideoen er instrueret af Liv selv. Hun udtaler:

"Jeg har altid været draget af billeder, der giver sig tid. Med musikvideoen til ‘Sweet Like Brandy’ ville jeg skabe en stribe bevægende fotografier, der opførte sig som et nøglehul ind i verden, hvor to mennesker mødes og bare er – åben for fortolkning og grundlæggende intimt. Sangen handler om længsel, men også om at komme videre."

Kwamie Liv debuterede i 2014 med ep'en Lost in the Girl og tog Danmark med storm, da hun optrådte med et cover af Kim Larsens "Pianomand" i Aftenshowet i 2015. Hun har siden ep'en blot udgivet nu fire singler og gav sidste år på Haven Festival sin første danske koncert i flere år. Hun lover mere musik i år.

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: Diskret overrumplende forløsning

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA