x

Hør Chris Cornell og datter synge "Nothing Compares 2 U"


Rørende hyldest på Fars Dag

Chris Cornells i dag 13-årige datter Toni har netop offentliggjort en optagelse, hvor hun og hendes afdøde far sammen synger Sinéad O'Connor-klassikeren "Nothing Compares 2 U" skrevet af Prince. Hør ovenfor fortolkningen med den ganske velsyngende Toni i front og Chris Cornell i baggrunden.

Sangen blev lagt på YouTube i går, hvor det var Fars Dag i USA, og ved videoen skriver Toni andet:

"Jeg elsker dig og savner dig så meget. Du var den bedste far, nogen kunne bede om. Vores forhold var noget helt særligt, og du var der altid for mig. Du gav mig mod, når jeg ikke havde noget. Du troede på mig, når jeg ikke gjorde. Jeg savner din kærlighed hver dag. At indspille denne sang med dig var en særlig og fantastisk oplevelse, som jeg ønsker, jeg kunne gentage 100 gange, og jeg ved, at du også ville. Glædelig Fars Dag, Far, intet kan sammenlignes med dig."

Det fremgår ikke, hvornår Toni og Chris Cornell har indsunget duetten. Cornell døde for egen hånd 18. maj 2017, 52 år gammel.

Chris Cornell fremførte ifølge Rolling Stone første gang "Nothing Compares 2 U" live i september 2015 og udgav en studieversion af sangen kort efter Princes død i april 2016. Han spillede den næsten 100 gange live inden sin død.

LÆS OGSÅ: Se Chris Cornells 12-årige datter synge hyldestsang til sin far og Chester Bennington

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA