x

Den bedste og mest rørende Carpool Karaoke til dato!


Talkshowet The Late Late Show har haft fornemt besøg af selveste Paul McCartney i deres programserie "Carpool Karaoke" med værten James Corden. 

Mens sangen "Penny Lane" strømmer ud af bilens højtalere, kører de to herrer James Corden og Paul McCartney ned ad selvsamme gade i Liverpool. McCartney fortæller anekoter om sin lange og inspirerende musikkarriere og fortæller, at han skrev sin første sang allerede som 14-årig. Mens Corden og McCartney kører rundt i Liverpools gader, bliver der sunget med på flere hits fra både The Beatles og McCartneys solokarriere. 

McCartney fortæller om en drøm, som han havde i 60'erne, hvor hans afdøde mor i drømmen siger "It's gonna be okay, just let it be", som bliver startsskudet på Beatles kæmpe hit. Corden fortæller, med en klump i halsen, om dengang hans far og farfar sagde, at han nu skulle høre verdens bedste sang – hvorefter de satte "Let it Be" på anlægget. 

LÆS OGSÅ: Carpool Karaoke: Shawn Mendes klæder sig ud som Harry Potter

De lægger også vejen forbi McCartneys barndomshjem til tonerne af "Black Bird", imens McCartney viser Corden rundt i huset. Under besøget tropper flere og flere fans op foran husets dør, som de også gjorde dengang i 60'erne, da McCartney boede der.

Aflsutningsvis får én af Liverpools pubs et visit, et sted som McCartney tidligere har spillet på – i karrierens spæde start. Her overrasker han en lille forsamling af mennesker, som formentlig har fået en oplevelse for livet, da Paul McCartney ud af det blå begynder at spille flere af sine hits. Både gamle og unge synger med på sangene "Ob-La-Di, Ob-La-Da", "Love Me Do"  og "Back In The U.S.S.R." "Hey Jude" sætter prikken over i'et på en forrygende Carpool Karaoke, hvor flere publikum afslutningsvis står med tårer i øjnene. 

LÆS OGSÅ: Stort interview med James Corden fra Carpool Karaoke: – Jeg vil det hele.

Paul McCartney er for tiden aktuel med de to nye singler "Come On To Me" og "I Don't Know". Den 7. september udkommer McCartneys nyeste og syttende studiealbum, Egypt Station


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA