Nyhed

Svært at sige farvel for Anton Grønholm

Gaffa- Alt om musik

Den københavnske singer-songwriter Anton Grønholm er nu klar med singlen ’Vent’, der handler om at turde tage en chance ud på ukendt jord ad kærlighedens krogede stier. Og i dette tilfælde en meget lang sti, der endte ud i ingenting…Sangen blev til tilbage i november 2017 og Anton fortæller:

”Vent handler om at skulle indse, hvornår der ikke er flere chancer tilbage og man må opgive, selvom det for mange er nærmest urealistisk at give op for noget. Som teksten lyder: ”Det er svært at sige farvel’ og det er det også, men det er en del af livet.”

Lyt til  'Vent' her: 



Alene og bevæbnet med sin akustiske guitar har Anton Grønholm spillet til stort set alle københavnske singer-songwriter events gennem de sidste 5 år, hvor han har markeret sig og blevet en populær figur. Han er fortsat meget aktiv på både singer-songwriter scenerne og på venues med fuldt band, og d. 22. august giver han koncert med fuldt band i Pumpehusets Byhave.

Anton debuterede i 2016 med EP’en ’Farlig kvinde’, der med et sikkert flair for den iørefaldende melodi og billedskabende jordnære tekster, var en af de mest spillede danske kunstnere på P4 med sangen ’Magtesløs’. Den nye single ’Vent’ er 2. singleudspil fra en kommende EP der udgives i efteråret.


Besøg Anton Grønholm på facebook:

https://www.facebook.com/AntonGronholm1/

ANNONCE